Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

30. Nejsem žádná kurva

Moje kamarádka začala chodit na taiči, vůbec nevím, co to je, tak mě to ani neuráží, ale ona po pár lekcích zjistila, že čeká trojčata , tak by mě docela zajímalo, co je to za sprostocviky.  

Moje kamarádka začala chodit na taiči, vůbec nevím, co to je, tak mě to ani neuráží, ale ona po pár lekcích zjistila, že čeká trojčata, tak by mě docela zajímalo, co je to za sprostocviky.

A moje sestra mi volala, že byla na jakémsi erotickém thrileru s nějakým známým pornohercem, jehož jméno mně ovšem nic neříká a taky jsem ho hned zapomněla, a od té doby nemluví o nikom jiném. Začínám mít dojem, že už jsem jediná cimprlich široko daleko. I náš starý sedmdesátiletý soused si dává budíka na půl jednu ráno, tvrdí, že je v tu dobu v televizi pěkná příroda.

Ale zas až tak strašný to se mnou nebude, co mi bylo těch třicet let, tak už ani u doktora na výzvu „Odložte si a lehněte si“ nereaguji obvyklým pohoršeným „Svalte mě, nejsem žádná kurva“ a poslušně udělám, co se po mě chce.

Velitelova firma má dneska ve velkém městě firemní besídku, ale žádné stolní hry ani karty si velitel s sebou nebalil, tak nevím, co si připravili, ale nudit se inženýři asi nebudou. Jak psal už Gogol: „Je to taková nevyzpytatelná hříčka přírody, študovanej člověk je buď vožralej nebo dělá ksichty.“ – tak předpokládám, že se ožerou a budou dělat ksichty.

Velitel si besídku moc pochvaloval, odhadoval to na sedm piv a dva panáky, ale jistý si není. Spal v pokoji s kolegou Teplým v manželské posteli se srdíčkama, ale tvrdil, že ve vší počestnosti. Ráno mi hlásil, že má hroznou kocovinu a je unavený k smrti, takže do hospody večer určitě nejde. Odpoledne mu ovšem volal jako obvykle kumpán od řeky a jako obvykle se velitelův stav natolik zlepšil, že se do hospody šlo. Ten kamarád by měl být lidový léčitel, je to dar, jen takhle po telefonu léčit záda, kocovinu, na co si vzpomenete. Budu mu to muset navrhnout. Minimálně na velitele ty jeho léčebný seance po drátě vždycky zaberou.

Dneska čekáme sestru, to je taky materiál. Byla včera pro změnu na pánském striptýzu a volala, že se vdává do Ameriky, jmenuje se Kevin a byla to láska na první pohled. Nechala se s Kevinem i vyfotit, aby měla nějaký obrázek pod polštář než bude mít ty svatební fotky.

Já mám trochu vesničtější starosti. Pomalu se připravujeme na dlouhé zimní večery. Nejpozději zítra konečně dopletu svetr pro velitele a pak můžu pokračovat se šálou pro sestru a háčkovanými perníky pro kamarádku do obchodu, na ty jsem zvědavá. Minulý rok jsem jí perníčky upekla a stěžovala si, že jí to haranti zákaznic všechno hned snědli, tak pletené s vyšívanou polevou snad chvilku vydrží.

Velitel byl na vlastní žádost u speciální sportovní doktorky, která mu diagnostikovala vyhřezlou plotýnku, tak jde na další vyšetření a na obstřiky a pak se uvidí. Konečně někdo taky pochopil, jak je na tom ten člověk zle. Kdyby jeho obvodní doktorka, která ho předtím lehce odbyla, že je zdravý jako řepa a má víc cvičit, slyšela, co včera padalo na její hlavu za výrazy, tak vrátí okamžitě titul a jde roznášet poštu. Červenala se i beruška.

Berunka teď jako novinku zavedla noční směny, budí se pravidelně ve dvě hodiny v noci a je tak rozparáděná, že se nedá vůbec uklidnit, víská, chechtá se, chce si hrát, prostě paráda. Tak ji vždycky odnesu do obýváku a pletu. Vydrží jí to vždycky tak dvě hodiny, bavit se na můj účet, a pak jí najednou spadne hlava a usne. Tak ji přenesu zpátky do postýlky a jdu taky spát, s takovou budu tu šálu pro sestru mít raz dva.

Pořídili jsme v předstihu nové auto, tentokrát opravdu nové, a pomalu se těšíme na vánoce. Já už mám koupený více méně všechny vánoční dárky. Fáro je sice super, ale na vánoce už to bude „stará věc“, takže letos budu mít já pěkně vypráskaného dědu Mráze, co se dá dělat. Beruška dostane jistě spoustu číčovin, čehož se už teď děsím, kam to všechno dáme. Obzvlášť má sestra se naprosto vymyká kontrole, co se nákupu hraček týká. Budeme muset náš přízemní domek vyhnat do štoku.

..............

 

Autor: Věra Mrhačová | čtvrtek 19.10.2017 17:24 | karma článku: 19,00 | přečteno: 1203x
  • Další články autora

Věra Mrhačová

76. Jezte, dokud vám to nepoleze ušima

Dneska budu manželských povinností zproštěna, páčto by na to asi ani neviděl nebo by mu mohla prasknout tím tlakem oční bulva.

9.2.2021 v 7:51 | Karma: 11,49 | Přečteno: 328x | Diskuse| Miniblogy

Věra Mrhačová

75. Víno do zavařovačky a do kávy jar

Že hárá velitel, mě nepřekvapuje, jinak se snad ta jeho protivná povaha ani nedá vysvětlit, ale ta jeho psí princezna je nána, takhle na zimu, to si vážně nemohla vybrat líp.

28.12.2020 v 11:04 | Karma: 13,07 | Přečteno: 311x | Diskuse| Miniblogy

Věra Mrhačová

74. Pozdě, už jsem se jí dotkl já :-D

Dnešní ranní telefonát budeme muset odložit, pracovní nálada pod bodem mrazu, za chvilku mám "poradu" s obchoďákem, to jsem zvědavá, co zase vymysleli. Velkej šéf má mizernou náladu.

26.10.2020 v 17:42 | Karma: 13,71 | Přečteno: 340x | Diskuse| Miniblogy

Věra Mrhačová

73. Plno řečí, německých k tomu, a skutek utek

Taky jsem se rozhodla, že v budoucnu zkusím tolik nekňučet, protože jsem si uvědomila, že to moje permanentní stěžování je na vině, že já jsem u nás v rodině ta, na kterou se musí brát věčně ohledy. A to mám hlubší hlas než ty.

3.8.2020 v 17:32 | Karma: 12,35 | Přečteno: 269x | Diskuse| Miniblogy

Věra Mrhačová

72. „Mně nedáš?!“ - nálada je lehce nad nulou

„Sama nevím, proč to nemůžu poslouchat, asi že se vidím v nastaveném zrcadle, protože kdyby jsme obě, já a dotyčná, měly život pod kontrolou, tak nikdy se skopčákama neskončíme."

6.7.2020 v 12:47 | Karma: 11,56 | Přečteno: 244x | Diskuse| Miniblogy
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Europoslanci prodloužili volný obchod s Ukrajinou, unijní farmáře více ochrání

23. dubna 2024  13:03,  aktualizováno  13:29

Europoslanci schválili prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, ovšem s kroky k vyšší ochraně...

Ředitelem Vojenského zpravodajství by mohl být Bartovský, nahradí Berouna

23. dubna 2024  13:28

Novým ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ) by mohl být Petr Bartovský. Kandidáta dnes na...

Protesty za Gazu zachvacují americké univerzity, policie masivně zatýká

23. dubna 2024  13:27

Kolumbijská univerzita v pondělí kvůli demonstracím zavedla distanční výuku a na nedalekých...

Pokus o atentát na Pellegriniho, „psala“ ČTK. Do agentury se nabourali hackeři

23. dubna 2024  13:22

Neznámý útočník umístil na zpravodajský web České tiskové kanceláře (ČTK) České noviny dvě lživé...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 440x
VYSOKÁ VESNICKÁ : nejen proto, že já sama jsem hodně vysoká a někdy hodně vesnická, ale i proto, že „studovat“ život na vesnici je někdy fakt vysoká.

Seznam rubrik